Segmen Blogwalking | Musfirahzn

April 16, 2018





Assalamualaikum and morning guys ! Harini saya sendiri nak buat segmen Blogwalking .

Tujuannya : Supaya saya dapat mengenali & berblogging sesama blogger yang masih tidak dikenali dan telah dikenali dengan lebih rapat kerana mungkin saya masih baru dalam blogger.

 Syarat-syarat :
1. Follow Blog Musfirahzn
2. Tinggalkan Comment di mana-mana post yang ada
3. Tinggalkan post banner url blog anda di bahagian komen di bawah
4. Juga dialu-alukan untuk follow IG:Musfirahzn & Subscribe Youtube Musfirahzn

Dateline : 30 Mei 2018

Hadiah special akan diberikan buat mana-mana blogger yang sporting sempena birthday saya nanti !!!

Segmen ini berjalan apabila anda meletakkan link url anda di bahagian komen, laju-laju saya akan pergi blogwalking setiap daripada anda, dan mungkin juga anda boleh cadangkan post menarik yg anda pernah upload untuk saya baca sebab saya suka baca story life orang 😁😁😁

Jadi, kalau ada sesiapa nak join blogwalking ni, sangat dialu-alukan. Jika mahu saya blogwalking cepat join ! saya nak jugak baca post entry blogger lain yang saya masih tidak kenal

Have fun ! 👽💋


You Might Also Like

22 comments

  1. hi, follow sini! https://shafyqahazahar.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay ! Thanks Sha sebab sudi join :D Will follow-up your blog ;)

      Delete
  2. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ain join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy ! Thanks jugak Ain sebab join Segmen Mushy :D
      I will bw you soon . Tak sabar nye hehe

      Delete
  3. Assalamualaiku
    Hai saya join

    https://anumkhairil.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy thanks anum sebab join segmen musss heheh. I will singgah yours :D

      Delete
  4. thnx for inviting pretty. I'll join soon kay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alrite. published. count me in.

      http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/blogwalking-segment-musfirahzn.html

      Delete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thannkyou misya sebab join segmen mus ! will bw you :D

      Delete
  6. join segmen ni ye :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
  7. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
  8. Join sekali

    https://byshaz.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
  9. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
  10. https://www.asyiqin.com/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    kin join ye

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum Mushy.

    Pencari Makan di sini. Menarik juga buat begini kan.

    www.pencarimakan.com


    Sudi sudi singgah untuk port makan. Permah cuba sendiri

    ReplyDelete
  12. joinnn..

    http://www.mialiana.com/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete
  13. Ccl join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/04/segmen-blogwalking-musfirahzn.html

    ReplyDelete

Top Commentators Widget for Blogger Blogspot with Avatars