Bloggie Online






Captain Musfirah ❦

B C D E F G
Le' Owner ❦
FAKER JUST LEAVE ME ALONE
Nur Musfirah
18 y/o this year
Asasi Pengurusan, UUM
Penang-Kedah
Ansara Trans 1216

Le' Twitter ❦




Le' Instagram ❦



Le' Blog Archieve ❦


Le' Contact ❦


Le' Google+ ❦



Le' Popular Post ❦
STREET ART GATEAWAY 2016

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

ASSALAMUALAIKUM . HEHAI

yeah. today entry just want to upload pic from our nice journey during holiday.

Venue : Art Street Penang , Batik Painting Museum Penang

Date : Early in this year
purpose : Project Assignment Under Counselling Department


Yeah syukur alhmadulillah atas segala kelancaran projek yang kami dah buat. Mula mula tu rasa macam eh apesal susah ni. dah la kitorang nak spm lagi. apeni apeni hahahah. at last bila dah start research and do this project, actually it doesnt meant langsung susah dia tu, hahhaha


sebab yela, kitorang just need to do any field work that we can be decribe what the importance and the modt special about our project, thats it all, jadi setelah kami decide nak buat dekat penang. and yeah alhmadulillah masih ada pelukis negarawan yang masih hidup dan menetap di negeri tercinta pulau pinang.


jadi kami pon decide untuk buat berkaitan seni lukis batik di muzium batik pulau pinang.


walaupun penat tapi actually bestt wehhh, even aku yang duduk penang dekat 17 tahun pon belum ada masa and kesempatan nak melawat and teroka penang ni mcm mana, so its a wonderul memory to be remember,


hampir sehari suntuk jugak lah kitorang go here and there to find any information sampai lah ke malam, kalau nak tengok muka muka anak mami penang dari mrsm transkrian, tu haaa dalam gambar, disebabkan kami ni je berapa kerat ni je yg duduk penang oversea so thats why we built a group together, but actually its not difficult just yeah girls macam korang tak kenal, always dengan sikap puak-puakan yang menyebabkan malas hendak mengenali orang lain, so thats all. :)


see yaa




































1 Comments:

Blogger farah farhana mohamad sanusi said...

Haiii.. farah datang bw. Jemput join segmen bloglist farah ye ^0^

http://farahsanusi.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-by-farah-sanusi.html

3 July 2016 at 21:21  

Post a Comment



Newer Post
Older Post