Captain Musfirah
PAUSE HERE

STREET ART GATEAWAY 2016
Saturday, 25 June 2016 | June 25, 2016 | 1comments
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

ASSALAMUALAIKUM . HEHAI
yeah. today entry just want to upload pic from our nice journey during holiday.

Venue : Art Street Penang , Batik Painting Museum Penang
Date : Early in this year
purpose : Project Assignment Under Counselling Department


Yeah syukur alhmadulillah atas segala kelancaran projek yang kami dah buat. Mula mula tu rasa macam eh apesal susah ni. dah la kitorang nak spm lagi. apeni apeni hahahah. at last bila dah start research and do this project, actually it doesnt meant langsung susah dia tu, hahhaha

sebab yela, kitorang just need to do any field work that we can be decribe what the importance and the modt special about our project, thats it all, jadi setelah kami decide nak buat dekat penang. and yeah alhmadulillah masih ada pelukis negarawan yang masih hidup dan menetap di negeri tercinta pulau pinang.

jadi kami pon decide untuk buat berkaitan seni lukis batik di muzium batik pulau pinang.

walaupun penat tapi actually bestt wehhh, even aku yang duduk penang dekat 17 tahun pon belum ada masa and kesempatan nak melawat and teroka penang ni mcm mana, so its a wonderul memory to be remember,

hampir sehari suntuk jugak lah kitorang go here and there to find any information sampai lah ke malam, kalau nak tengok muka muka anak mami penang dari mrsm transkrian, tu haaa dalam gambar, disebabkan kami ni je berapa kerat ni je yg duduk penang oversea so thats why we built a group together, but actually its not difficult just yeah girls macam korang tak kenal, always dengan sikap puak-puakan yang menyebabkan malas hendak mengenali orang lain, so thats all. :)

see yaa



















MISSION COMPLETED !!! ESCAPE GATEAWAY 2016 FINAL SEMESTER 1
| June 25, 2016 | 0comments
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم









lets throwback .
escape gateaway :)
nice mission .
Lots of love :)

| Newer Post